„Кракра“ ТВ

Кои сме ние

ТВ „Кракра“ – Перник е местният кабелен оператор с повече от 22-годишно присъствие на телекомуникационния пазар в региона. Канал „Струма“ е информационният канал на кабелния оператор, който предоставя на абонатите новини за събитията в града, областта и страната в пет новинарски емисии всеки ден. В канала важно място заемат публицистичните предавания „Нещата от живота“. В програмата на канала са заложени игрални и документални филми, фолклорни предавания, музикални програми, рекламни блокове. Канал „Струма“ излъчва 24-часова програма, 7 дни в седмицата.

 

Обедни новини и Вечерен обзор

Общото времетраене на емисиите Обедни новини и Вечерен обзор е 165 минути / 2 часа и 45 минути /. Обедните емисии се излъчват в 13.00 ч и в 15.00 ч. Вечерният обзор започва в 19.00 ч, в 21.45 ч и в 0.00 ч. Абонатите на ТВ Кракра  имат директна връзка с екипите на местния информационен канал и имат възможност да подават сигнали за нередности, проблеми или други казуси, които сами не могат да разрешат, и за които могат да потърсят помощ и съдействие от репортерите на Канал „Струма“. Телефоните за връзка са посочени в секцията „За контакти“ на началната страница на нашия сайт.

 

Програма „Нещата от живота“

Темите, по които водещите и техните гости дискутират, са от всички сфери на съвремието на перничанина. Програмата е с начален час 18.00 и е  с продължителност от 30 минути. По време на директното излъчване зрителите имат връзка със студиото чрез стационарен телефонен номер, на който могат да звънят за въпроси към госта и водещия или да изразяване на становище по коментираната тема. Програмата се повтаря на следващия ден от 11.00 ч и в неделя във времето от 12.00 ч до 18.00 ч.

 

Рубрика „Без коментар“

Рубриката „Без коментар“ предоставя на абонатите на ТВ Кракра пълен запис от събития, които представляват интерес за местната общност. Рубриката се излъчва всеки ден след емисията „Вечерен обзор“ и е с продължителност между 10 и 20 минути.