Задържаха двама за нерегламентиран превоз на пътници

полицияПри съвместна полицейска операция на служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР Перник и служители на група „Охранителна полиция“ при Районно управление Радомир, бяха установени две лица, занимаващи се с нерегламентиран превоз на пътници.
На 25.04.2017 г., около 11.00 часа в гр.Радомир е спрян за проверка л.а. марка „Шкода Октавия“, с водач И.Б.И. В следствие на проверката е установено, че същият извършва нерегламентиран превоз на пътници срещу заплащане. На водача е съставен АУАН по ЗАП от Областен отдел „Автомобилна администрация“ – Перник. Автомобилът е иззет и транспортиран на наказателен паркинг в гр.Радомир.
На 26.04.2017 г., в ранните часове на нощта е спрян за проверка л.а. марка „Фолксваген Пасат“, с водач Е.К.Ц. В следствие на проверката е че същият извършва нерегламентиран превоз на пътници срещу заплащане. На водача е съставен АУАН по ЗАП от Областен отдел „Автомобилна администрация“ – Перник. Автомобилът е иззет и транспортиран на наказателен паркинг в гр.Радомир.
Образувани са преписки и по двата случая работата продължава.