Детски базар отваря врати в Перник

базар 1Детски базар от родители за родители ще се проведе в Перник на 9 декември от 10 до 15 часа. Инициативата се реализира със съдействието на Общината и Общинския младежки дом.
Всеки, който иска да продаде дрехи, играчки, принадлежности за бебе и всичко свързано с детето, от които вече няма нужда, но те са достатъчно запазени,за да послужат на друго семейство, може да се включи в базара.
Желаещите да участват е необходимо само да изпратят имейл на detski.bazar.pernik@abv.bg и организаторите ще направят връзка с лицето за контакт.
Базарът не е предназначен за фирми, ще се допускат само физически лица. Таксата за участие за щанд на базара се определя на линеен метър. Един метър ще струва 5 лев.
Събраните пари от платените такси за щандове ще бъдат предадени на директора на Общинския младежки дом за целите на сградата.
Всеки , който има нужда от детски дрехи и аксесоари, може да посети базара и да ги закупи на доста по-ниски цени. Организаторите на прекрасното събитие ви очакват с куп изненади.