Четирима на съд за различни престъпления

пано съдС 1, 83 промила алкохол в кръвта е шофирал автомобила си марка Форд „Ескорт“ дупничанина Д.А./31 г./. Мъжът бил проверен на 01 август, на ул. „Ю. Гагарин“ в областния град. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.
Криминално проявен ще отговоря за кражба на мобилен телефон. Престъплението е извършено на 02 август, когато от казино в Перник изчезнал мобилния телефон на 36-годишен мъж. След подадения сигнал, служители на Второ РУ много бързо стигнали до извършителя, 38-годишният Р.Р. от областния град. Телефонът е открит, а Р.Р. е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“. Мъжът е познат с кражби, за някои от които е осъждан с влезли в сила присъди.
Перничанин се изправя пред Темида за обсебване. През месец февруари тази година, 40-годишният Б.Г. продал лекотоварен автомобил „Фолксваген“, без да е негов собственик. След подаден жалба, органите на реда започнали разследване и Б.Г. е привлечен като обвиняем, с мярка за неотклонение „подписка“.
С 2,31 промила алкохол е шофирал автомобил марка Фолксваген „Голф“ 46-годишнят Г.Й. от пернишкото с. Черна гора. Той бил засечен на пътен възел „Даскалово“, на 12 юни тази година. Резултатът му е отчетен след химическа експертиза на кръвната му проба. Привлечен е като обвиняем и работата продължава.